Palautus- ja hyvityskäytäntö

Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Jos tuotteissamme ilmenee ongelmia, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Olemme aina palveluksessasi.

Meillä on 30 päivän palautusoikeus, mikä tarkoittaa, että sinulla on 30 päivää tavaran vastaanottamisesta pyytääksesi palautusta.

Peruutukset

Kun saamme tilauksesi, aloitamme sen käsittelyn välittömästi, joten tilauksen ollessa jo käsittelyssä peruutus ei välttämättä ole mahdollista. Peruaksesi tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@bewellon.com 24 tunnin sisällä, ja yritämme pysäyttää tai muuttaa tilausta. Kun tuote on jo valmistettu tai lähetetty, peruutus ei ole mahdollinen. Useimmissa tapauksissa räätälöityjä, erikoistilauksia ja palautusoikeutta vailla olevia tuotteita ei voi peruuttaa. Peruutuspyyntöjen käsittely voi kestää useita päiviä, ja saat vahvistuksen sähköpostitse peruutuksen toteutumisesta.

Yleiset palautukset

Meille palautetut tuotteet, jotka täyttävät seuraavat ehdot, hyvitetään täysimääräisesti tuotteen hinnalla. Alkuperäisiä toimituskuluja ei hyvitetä.

 • Palautettava 30 päivän sisällä vastaanottamisesta
 • Tulee olla myyntikelpoisessa kunnossa
 • Tulee olla naarmuton ja/tai virheetön
 • Ei saa olla asennettu
 • Tulee olla alkuperäisen valmistajan laatikossa ja pakkauksessa
 • Ei saa olla kirjoitusta alkuperäisessä pakkauksessa
 • Ei saa puuttua osia
 • Ei saa olla poistomyynti-/loppuunmyynti-/poistotuotteita

Kaikki ehdot täyttämättä jääneitä tuotteita ei voi palauttaa. Kuluttajien ei tarvitse maksaa käsittelymaksuja hyväksyttävistä palautettavista tuotteista.

Räätälöityjä tuotteita ei voi palauttaa.

Palautusosoite

Palautusosoite toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse heti, kun palautuspyyntö on lähetetty ja olemme vahvistaneet, että asiakas täyttää palautuskäytännön.

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@bewellon.com.

Toimituskulut: Kuluttajien ei tarvitse maksaa palautuskuluja viallisten tuotteiden osalta. Kuluttajat ovat vastuussa todellisista palautuskuluista kuluttajien vastuulla olevissa palautuksissa.

Palautus- ja hyvityskulut

Kuluttajien vastuulle kuuluvan palautuksen lisäksi asiakkaiden on maksettava palautuskulut. Muissa tapauksissa palautukset ja hyvitykset eivät aiheuta kustannuksia, eikä käsittelymaksuja ole.

Vauriot

Valitettavasti hauraita esineitä vahingoittuu joskus kuljetuksessa. Ymmärrämme myös tarpeen ennakkotilata ja suunnitella suunnittelutarpeitasi varten. Osana tätä prosessia pyydämme tarkastamaan kaikki tuotteet yksitellen heti niiden saavuttua, jotta mahdolliset vahinkovaatimukset voidaan tehdä välittömästi. Jos tuote saapuu vaurioituneena tai osia puuttuu, sinun on ilmoitettava siitä meille 3 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Järjestämme vaurioituneen tuotteen välittömän vaihdon. Pyydämme myös toimittamaan valokuvia mahdollisesta vaurioituneesta tuotteesta sekä tuotepakkauksesta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin korvaamme tuotteen tai lähetämme korvaavia osia mahdollisimman pian. Joissakin tapauksissa vauriot ja/tai virheet voidaan korjata korvaavilla osilla. Tällöin pidätämme oikeuden käyttää tätä ratkaisuna.

Hyvitysprosessi

Kaikki hyvitykset käsitellään aina alkuperäisen maksutavan kautta, emmekä tällä hetkellä pysty muuttamaan maksutapaa.

 • Hyvityksen käsittely voi yleensä kestää jopa 5-7 arkipäivää. Kun hyvitys on käsitelty meillä, lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostitse.
 • Palautettujen tuotteiden tarvitessa hyvitystä, paketin on ensin saavuttava varastoomme, kun saamme pakettisi. Yleensä paketin vastaanottaminen ja hyvityksen käsittely kestävät noin 10 päivää.
 • Kaikki PayPal-maksut voidaan hyvittää vain PayPalin kautta, kaikki luottokorttimaksut hyvitetään alkuperäiselle luottokortille. Jos et ole saanut sähköpostia annetussa aikataulussa, ota meihin yhteyttä, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Jos et ole vieläkään saanut hyvitystä, tarkista ensin tilisi. Ota sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöösi, sillä hyvityksen kirjautumisessa voi kestää jonkin aikaa. Ota sitten yhteyttä pankkiisi. Usein hyvityksen kirjautumisessa kestää jonkin aikaa. Jos olet tehnyt kaiken tämän ja et silti ole saanut hyvitystä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@bewellon.com.

Ota yhteyttä
Sähköposti: info@bewellon.com 
Puhelin: +358 40 665 5187