Käyttöehdot

Käyttöehdot

Tervetuloa bewellon.com-verkkosivustolle. Tarjoamme palvelujamme sinulle tämän sopimuksen (jäljempänä ”Sopimus”) ilmoitusten, ehtojen ja määräysten mukaisesti. Lisäksi, kun käytät mitä tahansa bewellon.comin palvelua (esim. asiakasarvostelut), olet alisteinen kyseisiin palveluihin sovellettaviin sääntöihin, ohjeisiin, käytäntöihin, ehtoihin ja määräyksiin, ja ne sisällytetään tähän Sopimukseen viittaamalla.

Bewellon.comilla on oikeus muuttaa tätä sivustoa ja näitä ehtoja ja määräyksiä milloin tahansa.

Sivustolle pääsy, selaaminen tai muu käyttö osoittaa suostumuksesi kaikkiin tämän sopimuksen ehtoihin ja määräyksiin. Lue tämä sopimus huolellisesti ennen jatkamista.

Sivuston käyttö:

Edustat ja takaa, että olet vähintään 18-vuotias tai vierailet sivustolla huoltajan valvonnassa. Tämän Sopimuksen ehtojen ja määräysten mukaisesti bewellon.com myöntää sinulle rajoitetun, peruutettavissa olevan, siirrettävän ja ei-yksinoikeudellisen lisenssin käyttää sivustoa esittämällä se vain internet-selaimessasi vain henkilökohtaisten tuotteiden ostamista varten sivustolla eikä millään kaupallisella käytöllä tai kolmannen osapuolen puolesta, ellei bewellon.com ole nimenomaisesti antanut siihen lupaa etukäteen. Tämän kohdan ehtojen rikkominen johtaa tämän kappaleen mukaisesti myönnetyn lisenssin välittömään peruuttamiseen ilman erillistä ilmoitusta sinulle.

Paitsi kohdassa yllä sallittu, et saa kopioida, jakaa, näyttää, myydä, vuokrata, siirtää, luoda johdannaisteoksia, kääntää, muokata, purkaa, purkaa tai muulla tavoin hyödyntää tätä sivustoa tai sen osaa, ellei bewellon.com ole nimenomaisesti antanut siihen kirjallisesti lupaa. Et saa käyttää mitään sivustolla annettuja tietoja millään kaupallisella tavalla tai käyttää sivustoa toisen yrityksen hyödyksi, ellei bewellon.com ole nimenomaisesti antanut siihen etukäteen lupaa. Bewellon.comilla on oikeus kieltäytyä palvelusta, sulkea tilit ja/tai peruuttaa tilaukset harkintansa mukaan, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, jos bewellon.com uskoo, että asiakkaan käytös rikkoo soveltuvaa lakia tai on haitallista bewellon.comin eduille.

Et saa ladata, jakaa tai muuten julkaista tällä sivustolla mitään sisältöä, tietoa tai muuta materiaalia, joka (a) loukkaa tai rikkoo minkä tahansa henkilön tekijänoikeuksia, patentteja, tavaramerkkejä, palvelumerkkejä, liikesalaisuuksia tai muita omaisuusoikeuksia; (b) on herjaavaa, uhkaavaa, halventavaa, säädytöntä, pornografista tai voisi aiheuttaa siviili- tai rikosoikeudellisen vastuun Suomen tai kansainvälisen lain mukaan; tai (c) sisältää viruksia, matoja, ansoja, troijalaisia tai muita haitallisia koodeja tai ominaisuuksia. Bewellon.com voi määrätä sinulle salasanan ja tilin tunnistamisen, jotta voit käyttää ja käyttää tiettyjä tämän sivuston osia. Joka kerta kun käytät salasanaa tai tunnistusta, sinut katsotaan valtuutetuksi käyttämään sivustoa tämän Sopimuksen ehtojen ja määräysten mukaisesti, eikä bewellon.com:lla ole velvollisuutta tutkia tällaisen pääsyn tai sivuston käytön valtuutusta tai lähdettä.

Olet yksin vastuussa tämän sivuston kaikista käytöstä ja käytöstä, jota kuka tahansa käyttää alun perin sinulle annetulla salasanalla ja tunnistuksella, riippumatta siitä, onko kyseinen pääsy tai sivuston käyttö todella sinun valtuuttamaasi, mukaan lukien kaikki (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, taloudelliset velvoitteet) tällaisen pääsyn tai sivuston käytön kautta aiheutuneet viestinnät ja siirrot sekä kaikki velvoitteet. Olet yksin vastuussa salasanan ja sinulle annetun tunnistuksen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden suojelemisesta. Sinun on välittömästi ilmoitettava bewellon.com:lle kaikista salasanasi tai tunnistuksesi luvattomasta käytöstä tai tämän sivuston turvallisuuden muusta rikkomisesta.

Arvostelut ja kommentit

Paitsi muualla tässä Sopimuksessa tai sivustolla, kaikki mitä lähetät tai julkaiset sivustolle ja/tai annat bewellon.com:lle, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, ideat, tietotaito, tekniikat, kysymykset, arvostelut, kommentit ja ehdotukset (yhteisesti “Lähetykset”), käsitellään ja käsitellään luottamuksellisina ja ei-ominaisuutena, ja lähettämällä tai julkaisemalla, suostut peruuttamattomasti lisenssoimaan kirjauksen ja kaikki siihen liittyvät IP-oikeudet (pois lukien tekijänoikeudet, kuten tekijänoikeus) bewellon.com:lle ilman maksua, ja bewellon.com:lla on korvaukseton, maailmanlaajuinen, pysyvä, peruuttamaton ja siirrettävä oikeus käyttää, kopioida, jakaa, näyttää, julkaista, suorittaa, myydä, vuokrata, lähettää, sopeuttaa, luoda johdannaisia teoksia tällaisista Lähetyksistä millä tahansa tavalla ja millä tahansa muodossa, ja käyttää kääntää, muokata, purkaa tai purkaa tällaiset Lähetykset. Kaikki Lähetykset tulevat automaattisesti bewellon.comin yksinomaiseksi omaisuudeksi eivätkä ne palauta sinulle, etkä saa esittää väitteitä tulevaisuudessa bewellon.comin käytöstä kirjauksen yhteydessä.

Vakuutat, että Lähetyksesi, kokonaan tai osittain, ovat selkeitä ja vapaita mistään IP-oikeuksien loukkauksista, riidoista tai kolmansien osapuolten vaatimuksista. Bewellon.com ei ota mitään vastuuta tekijänoikeuden tai muiden kolmansien osapuolten oikeuksien väärinkäytöstä sinun toimestasi. Sitoudut puolustamaan ja korvaamaan Sponsorin kaikista tappioista, jotka aiheutuvat kirjauksiesi käytöstä mihin tahansa tarkoituksiin.

Lisäksi kaikkiin Lähetyksiin sovellettavien oikeuksien lisäksi, kun lähetät kommentteja tai arvosteluja sivustolle, myönnät myös bewellon.com:lle oikeuden käyttää nimeä, jonka annat yhteydessä arvosteluun, kommenttiin tai muuhun sisältöön, jos sellainen on, kyseisen arvostelun, kommentin tai muun sisällön yhteydessä. Vakuutat ja takaa, että omistat tai muuten hallitset kaikkia oikeuksia arvosteluihisi, kommentteihin ja muuhun sisältöön, jonka lähetät tälle sivustolle, ja että evooor.comin käyttö arvostelujasi, kommenttejasi tai muuta sisältöä kohtaan ei loukkaa tai riko kolmannen osapuolen oikeuksia. Sinun ei tule käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevasi joku muu kuin itse olet, tai muulla tavoin harhauttaa evooor.com:ia tai kolmansia osapuolia alkuperäisyytesi suhteen missään Lähetyksissä tai sisällössä. Bewellon.com voi, mutta ei ole velvollinen, poistamaan tai muokkaamaan mitään Lähetyksiä (mukaan lukien kommentit tai arvostelut) mistä tahansa syystä.

Tekijänoikeus

Kaikki teksti, grafiikka, valokuvat tai muut kuvat, painikkeiden kuvakkeet, äänileikkeet, logot, iskulauseet, tavaramerkit, kauppanimet tai sanasovellukset ja muut sisällöt bewellon.comin verkkosivustolla (yhteisesti “Sisältö”) kuuluu yksinomaan bewellon.comille tai asianmukaisille sisällöntoimittajille. Et saa käyttää, toistaa, kopioida, muokata, välittää, näyttää, julkaista, myydä, lisensoida, julkisesti suorittaa, jakaa tai kaupallisesti hyödyntää mitään Sisältöä tai muuten luopua mistään Sisällöstä bewellon.comin kirjallisella suostumuksella. Tietojen kaivaminen, robotit tai vastaavat tietojen keräämis- ja poistotyökalut bewellon.comilla sekä bewellon.comin tavaramerkkien tai palvelumerkkien käyttö metatunnisteissa on ehdottomasti kielletty. Voit tarkastella ja käyttää Sisältöä vain omiin tietoihisi ja ostamiseen ja tilaamiseen sivustolla eikä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Sisällön, Kokoelman ja Ohjelmiston kerääminen, järjestäminen ja kokoaminen (”Kokoelma”) kuuluvat yksinomaan bewellon.comille. Et saa käyttää bewellon.comin Sisältöä tai Kokoelmaa millään tavalla, joka halventaa tai kyseenalaistaa bewellon.comia tai millään tavalla, joka todennäköisesti aiheuttaa sekaannusta tai rikkoo mitään soveltuvia lakeja tai määräyksiä. Kaikki tällä sivustolla käytetty ohjelmisto (”Ohjelmisto”) on bewellon.comin ja/tai sen ohjelmistotoimittajien omaisuutta. Sisältö, Kokoelma ja Ohjelmisto ovat kaikki suojattuja valtion, kansallisten ja kansainvälisten tekijänoikeuslakien mukaan. Kaikki oikeudet, jotka eivät ole nimenomaisesti myönnetty, pidätetään bewellon.comille. Rikkomuksia käsitellään lain täydessä laajuudessa.

Käyttöehdot

Sopimuksen päättäminen ja päättämisen vaikutus

Lisäksi kaikkiin muihin oikeudellisiin tai oikeudenmukaisiin oikeuksiin bewellon.comilla on oikeus, ilman ennakkoilmoitusta sinulle, välittömästi irtisanoa Sopimus tai peruuttaa kaikki tai osa sinulle myönnettyjä oikeuksia tämän Sopimuksen nojalla. Minkä tahansa tämän Sopimuksen päättymisen yhteydessä sinun on välittömästi lopetettava kaikki tämän sivuston käyttö ja pääsy, ja bewellon.com voi lisäksi kaikista muista oikeudellisista tai oikeudenmukaisista oikeuksistaan riippumatta välittömästi peruuttaa kaikki sinulle myönnetyt salasanat ja tilin tunnistamisen ja kieltää pääsysi ja käyttösi tähän Sivustoon kokonaan tai osittain. Tämän Sopimuksen päättymisellä ei vaikuta osapuolten ennen päättymispäivää syntyneisiin oikeuksiin ja velvoitteisiin liittyvät oikeudet ja velvollisuudet (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, maksuvelvoitteet).

Tilauksen hyväksyminen

Huomaa, että saattaa olla tiettyjä tilauksia, joita emme pysty hyväksymään ja joita meidän on peruutettava. Bewellon.comilla on oikeus yksinomaisen harkintansa mukaan kieltäytyä tai peruuttaa mikä tahansa tilaus mistä tahansa syystä. Joissakin tilanteissa tilauksesi peruutetaan, jos saatavilla olevat määrät ovat rajoitettuja, tuotetiedot tai hinnat ovat virheellisiä tai virheellisiä, tai luottokortti- ja petoksenestoyksikkömme tunnistavat ongelmia. Saatamme myös vaatia lisävarmennuksia tai tietoja ennen kuin hyväksymme minkä tahansa tilauksen. Olemme sinuun yhteydessä, jos koko tai osa tilauksestasi peruutetaan tai jos tarvitaan lisätietoja tilauksesi hyväksymiseksi.

Kirjoitusvirheet

Vaikka bewellon.com pyrkii tarjoamaan tarkkaa tuote- ja hinnoittelutietoa, hinnoittelu- tai kirjoitusvirheitä saattaa ilmetä. Emme voi vahvistaa minkään tuotteen hintaa ennen tilausta. Jos tuote on hinnoiteltu väärin tai tuotetiedot ovat virheellisiä hinnoittelun tai tuotetiedon virheen vuoksi, bewellon.com:illa on oikeus yksinomaisen harkintansa mukaan kieltäytyä tai peruuttaa mitkä tahansa kyseisen tuotteen tilaukset. Jos tuotetta on hinnoiteltu väärin, bewellon.com saattaa joko ottaa sinuun yhteyttä ohjeiden saamiseksi tai peruuttaa tilauksesi ja ilmoittaa sinulle peruutuksesta.

Oikeussuojakeinot

Hyväksyt, että bewellon.comin oikeussuojakeino todellisen tai uhkaavan tämän Sopimuksen rikkomisesta olisi riittämätön ja että bewellon.comilla olisi oikeus vaatia suoritusta tai kieltoa tai molempia, lisäksi kaikki ne vahingot, joita bewellon.com saattaa olla laillisesti oikeutettu saamaan takaisin, yhdessä kohtuullisten riidanratkaisukustannusten kanssa, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, asianajajien palkkiot.

Bewellon.comin oikeus tai oikeussuojakeinot eivät ole yksinomaisia toisiaan kohtaan, oli se sitten laillinen tai oikeudenmukainen, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, vahingonkorvauskanteet, kielto-oikeus, asianajajien palkkiot ja kulut.

Bewellon.comin antaman oikeuden tai oikeussuojakeinon luovuttaminen ei viittaa mihinkään velvoitteeseen myöntää vastaavaa, tulevaa tai muuta luopumusta.

Nämä käyttöehdot ja kaikki erilliset sopimukset, joilla tarjoamme sinulle palveluita, on hallittu ja tulkittu Suomen lakien mukaisesti.